Rr "Muhedin Llagami" 1023 Tirana, Albania
+355695875689

Makina me Qera

Super çmime, Rinas, Tirane, Durres

Filters

Makina me Qira

Rinas, Tiranë, Durrës, çmim super ekonomike dhe automjete te reja.

day From
37€
day From
38€
day From
38€
day From
41€
day From
42€
 Fiat Tipo
Intermediate
day From
45€
day From
46€
day From
47€
 Hyundai Elantra
Intermediate
day From
47€
 Skoda Octavia
Intermediate
day From
47€
VW Golf 7
Compact
day From
48€
day From
48€
day From
51€
day From
53€
day From
53€
day From
55€
day From
62€
day From
74€
 Ford Tranzit (8+1)
Passenger Van
day From
133€
day From
143€

Rent Point Albania

# 1 për makina me qira në Shqipëri

Siguracion dhe taksa të përfshira

Udhëto i qetë dhe i sigurtë me makina me qera nga Rent Point Albania. Siguracioni Kasko është i përfshirë ne çmim dhe nuk ka asnjë kosto të fshehur.

Makina me qira pa limit kilometrash

Shijoni udhëtimin tuaj pa u shqetësuar për distancën pasi automjetet e flotë sonë janë pa limit kilometrash brenda territorit të Shqipërisë

Merre makinën në adresën tuaj

Makinën e sjellim tek adresa juaj duke ju kursyer kohë dhe kosto. Na kontaktoni për më shumë detaje.

Cfarë thonë klientët për ne

Komente reale nga klientët ne rrjetet Sociale

Fabion Syla
Fabion Syla
2022-02-18
Just wow,first they waited for me at least 2and a half hours at the airport because my flight got delayed,my Hyundai had a great performance and was very economic, guy's who worked there were very kind 10/10
Bilal Amin
Bilal Amin
2022-01-01
Mr, Hrm Aga Thanks for your support, Highly recommend Trustworthy people I had booked for 8 days and everything goes smooth. Below I mention No# of Mr, Hrm Aga +355695875689
Muhammad Muaaz
Muhammad Muaaz
2021-12-14
Some people don't "beg" for 5 stars... This company is one of them. I got latest Ford from them, great car, great insurance policy, not nosey people. Wasn't evil when picking up the car.. Professional communication, great English speakers. THANK YOU
Alessandro Celestino
Alessandro Celestino
2021-09-30
Eccellente agenzia. Precisi, puntuali, corretti. Servizio svolto in aeroporto con responsabile che parlava un perfetto italiano. Noleggio per 4 giorni di una Hyundai i10 con seggiolino. Consigliatissimi!
Marin Caka
Marin Caka
2021-09-16
These guys are amazing! We rented the car online, and they met us at the airport with a sign with my name. Awesome service right here! The first car we got had an issue with the A/C, and they inmediately switched it out for a better car without even charging us the price difference. The car was awesome, no issues whatsoever. When the rental period ended, they met us at the parking lot we had left the car for the night, saving us the hassle of driving it to their lot. Highly recommended for anyone wanting to rent a car in Albania! Thank you very much!
Olha Bilan
Olha Bilan
2021-08-23
Good cars, friendly people
M.K.
M.K.
2021-08-21
Nie drogo, miła obsługa!😁 wypożyczyliśmy auto na 10 dni :) oddanie samochodu bez większych problemów 😎
Іванна Дядюра
Іванна Дядюра
2021-06-26
Kompleksi Peshku
Kompleksi Peshku
2021-04-14
joti shermadhi
joti shermadhi
2021-03-23
I have rent a car from this company the are perfect !! on time.the car was in perfect conditions ! Definitely recommend dis company and definitely will go to them when ever I will be in dis country Thank you JOTI

Pyetje të shpeshta për makina me qera?

Cfarë dokumentash duhen për të marrë makina me qera?

Dokumentat e kerkuara janë si me poshtë:

  • Patenta (Lejen e drejtimit klienti duhet ta paraqesi fiziksht kur të terheqi makinën. Nuk prahohen foto elekotrike ose fotokopje)
  • ID ose Passaporta (Dokumentat duhet të jenë të vlefshme)
  • Pagesa (pagesa mund të bëhet me para në dorë ose me kart krediti ose debiti)

Cila është mosha e lejuar për të marr Makine me qira?

Mosha e lejuar është në varësi të makinës qe doni të merrni me qera

-Kategoria mini dhe ekonomike mosha e lejuar është mbi 20 vjeç

-Kategoria kompakte dhe SUV  mosha e lejuar është mbi 21 vjeç

-Kategoria intermediate dhe VAN  mosha e lejuar është mbi 23 vjeç

Rent Point Albania ofron mundesine per shoferat e ri 19-23 vjeç që të marrin makinë me qira duke paguar nje tarif shtes prej 5 euro në dite.

Rent Point Albania ® 2022