Rr "Muhedin Llagami" 1023 Tirana, Albania
+355695875689

Pyetje të shpeshta për Makina me qera

Pyetje për makina me qira

Informacion të plotë për makina me qera dhe pyetjet të tjera rreth shërbimeve tona mund te na kontaktoni

A është e siguruar makina me qera?

Po, të gjitha automjetet e flotës sonë janë me siguracion  Kasko të përfshire.

Ky Siguracion Kasko mbulon deri në 80% të vlerës së demtimit nëse qiramarrësi është fajtorë në skident.

Dëmtimet me vlera deri në 500 Euro paguhen të plota nga qiramarrësi.

Siguracioni Kasko 100% ofrohet kundrejt pagesës shtes nga 20-35 EURO në ditë, bazuar në kategorinë e makinës.

Si mund ta paguaj makinën me qira?

Pagesa e makinës bëhet cash ose me kartë krediti ose debiti.

Mund të parapaguani dhe me transfertë bankare.

Mund të anuloi ose ndryshoi rezervimin?

Anulimi i prenotimit të makinës me qira mund të behet 48 orë para. Nuk ka asnjë kosto apo penalitete.

Ndyshimi i rezervimin mund të bëhet në cdo kohë.

Ky merret dhe ku dorëzohet makina me qera?

Ju mund të merrni makina me qira në pikat tona të sherbimit:

  • Tirana Airport (TIA) Rinas
  • Tiranë Qytet (  Rr “Muhedin Llagami”1023, Pallati Sinani)
  • Durrës Port  (Terminali Pasagjerve)

Dorëzimi bëhet ne pikën qe tërhiqet makina. Mund ta dorëzoni ne adresë tjeter kundrejt një tarife shtes.

Cfarë duhet të bëje ne rast aksidenti ose në rast të difekti me makinën?

Nëse jeni të perfshirë në aksident:

  • Siguroheni që të jeni mirë ju dhe pasagjerët qe udhetoni. Në rast se keni nevojë per ndihme mjeksore kontaktoni numrin e emergjencave kombetare 112
  • Mos levizni nga vendi i ngjarjes makinën
  • Kontaktoni menjëherë Policinë 126 ose 129
  • Mos pranoni asnjë lloj marveshje me palët e përfshira në aksident ose me punonjësin e policisë.
  • Kontaktoni menjëherë staff-in e Rent Point Albania +355695875689 për udhëzime dhe procedura.

Nëse keni difekt ose probleme kontaktoni  +355695875689

Mund të sillet makina tek vendodhja ime?

E sjellim makinën aty ku ndodheni ju, kundrejt një tarife shtes.

Kostoja për ta sjell në destinacionin tuaj varet nga adresa. Brenda Tiranës kushton 20 euro shtes. Në Durrës kushton 35 euro.

Rinas Airport është falas.

 

 

 

 

Si mund të na kontaktoni?

Ju mund të na kontaktoni duke telefonuar në numrin e telefonit +355695875689.

Gjithashtu mund të shkruani email info@rentpoint.al ose ndërmjet Whats App dhe Viber.

Rent Point Albania ® 2022