Rr "Muhedin Llagami" 1023 Tirana, Albania
+355695875689

Makina me qera Rinas

Merr makinën direkt ne Aeroport (TIA)

Pick-Up Information
Return Information
Filters

Makina me qira në Rinas

Flota e makina me qera në Rinas me çmime ekonomike dhe modele nafte, automatike, Foristrada, SUV, 4×4, Lukosze.

day From
29€
day From
30€
day From
32€
day From
35€
day From
35€
day From
38€
day From
38€
day From
38€
day From
39€
day From
41€
 Fiat Tipo
Intermediate
day From
42€
day From
44€
VW Golf 7
Compact
day From
47€
day From
47€
 Skoda Octavia
Intermediate
day From
53€
 Hyundai Elantra
Intermediate
day From
53€
day From
71€
day From
71€
 Ford Tranzit (8+1)
Passenger Van
day From
148€
day From
159€

Rent Point Albania ofron makina me qera në Rinas Airport me çmimet të lira dhe shërbimin më të mirë ndaj klientit. Ju mund të mbështeteni tek ne për automjete të pastra, të besueshme dhe shërbime të jashtëzakonshme nga fillimi në fund të qiramarrjes.

Zbuloni disa nga avantazhet që ne ofrojmë për marrjen me qira të makinave në Aeroportin e Tiranës (TIA):

  • Çmimet më të mira
  • Automjete cilësore
  • Shërbim i klasit të parë
  • Zgjidhje të përshtatshme për qira

Ne kemi një flotë në rritje të automjeteve që i mbajmë në gjendje të mirë përmes mirëmbajtjes së rregullt. Ekipi i staf-it tonë është i përkushtuar dhe është gjithmonë pranë për t’u shërbyer klientëve tanë. Ju mund të na kontaktoni për çdo pyetje dhe të merrni një përgjigje të shpejtë.

Ju gjithashtu mund të mbështeteni tek ne për opsionet shtesë të qirasë që do e bëjnë udhëtimin tuaj të qetë dhe komod. Asnjë kompani tjetër me qira e makinave në Aeroportin e Tiranës nuk ofron të njëjtën lehtësi. Ju mund të zgjidhni nga disa vende të marrjes dhe zbritjes, duke përfshirë aeroportin, kryeqytetin e Tiranës dhe Portin e Durrësit. Ne ofrojmë gjithashtu opsione shtesë, duke përfshirë ulëse për fëmijë, opsionet e navigimit  GPS dhe mbrojtje nga aksidentet dhe vjedhja.

Të gjitha makinat përfshijnë kilometra të pakufizuar. Ne çmim përfshihet edhe TVSH. Ne ofrojmë çmime transparente, fillestare për t’ju ndihmuar të zgjidhni opsionet që i përshtaten nevojave tuaja specifike. Filloni të kërkoni për një makinë që përputhet me kërkesat tuaja të udhëtimit

Makina me qira në Rinas Airport (TIA)

Rent Point Albania ofron makina me qera në Rinas Airport me çmimet të lira dhe shërbimin më të mirë ndaj klientit. Ju mund të mbështeteni tek ne për automjete të pastra, të besueshme dhe shërbime të jashtëzakonshme nga fillimi në fund të qiramarrjes.

Zbuloni disa nga avantazhet që ne ofrojmë për marrjen me qira të makinave në Aeroportin e Tiranës (TIA):

  • Çmimet më të mira
  • Automjete cilësore
  • Shërbim i klasit të parë
  • Zgjidhje të përshtatshme për qira

Ne kemi një flotë në rritje të automjeteve që i mbajmë në gjendje të mirë përmes mirëmbajtjes së rregullt. Ekipi i staf-it tonë është i përkushtuar dhe është gjithmonë pranë për t’u shërbyer klientëve tanë. Ju mund të na kontaktoni për çdo pyetje dhe të merrni një përgjigje të shpejtë.

Ju gjithashtu mund të mbështeteni tek ne për opsionet shtesë të qirasë që do e bëjnë udhëtimin tuaj të qetë dhe komod. Asnjë kompani tjetër me qira e makinave në Aeroportin e Tiranës nuk ofron të njëjtën lehtësi. Ju mund të zgjidhni nga disa vende të marrjes dhe zbritjes, duke përfshirë aeroportin, kryeqytetin e Tiranës dhe Portin e Durrësit. Ne ofrojmë gjithashtu opsione shtesë, duke përfshirë ulëse për fëmijë, opsionet e navigimit  GPS dhe mbrojtje nga aksidentet dhe vjedhja.

Të gjitha makinat përfshijnë kilometra të pakufizuar. Ne çmim përfshihet edhe TVSH. Ne ofrojmë çmime transparente, fillestare për t’ju ndihmuar të zgjidhni opsionet që i përshtaten nevojave tuaja specifike. Filloni të kërkoni për një makinë që përputhet me kërkesat tuaja të udhëtimit

Makina me qera në Tirana Airport

Kur merrni me qira një makinë nga ne, mund të jeni të qetë duke ditur që automjeti juaj është në formë të mirë. Ne kemi një flotë automjetesh të mirëmbajtura që i përshtaten çdo lloj udhëtimi, pavarësisht nëse jeni duke e vizituar për biznes apo për argëtim. Zgjidhni nga makina të vogla, të mesme dhe Furgon pasagjerësh  8-9 vende bazuar në nevojat tuaja.

Ju mund të shikoni informacione të rëndësishme për çdo automjet kur kërkoni një makinë me qira në  Rinas Aeroport. Ne listojmë kilometrat totale të kaluara, çmimin fillestar dhe llojin e transmetimit për çdo makinë me qira. Ju gjithashtu mund të shikoni vitin e prodhimit të makinës, markën dhe modelin, si dhe numrin e vendeve.

Pavarësisht nga makina, ju mund të prisni çmimet më të mira nga Rent Point Albania. Ne garantojmë që ju të merrni shërbimin më të mirë për makinat me qira të besueshme dhe të pastra.

Makina pa limit kilometrash

Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum pa u shqetësuar për distinacionin pasi të gjitha automjetet e flotës sonë janë pa limit kilometrash

çmime të lira dhe ekonomike

Makina me qera Rinas me çmime ekonomike dhe të aksesueshme nga të gjithë. Duke filluar nga 13€ dita.

What Our Clients Say

Real reviews from our social networks

[wprevpro_usetemplate tid=”1″]

Makina me qera Tirana International Airport (Rinas)

Merre makinën me qira direkt në terminalin e Tirana International Airport “Nënë Tereza”

Rent Point Albania ® 2022