Rr "Muhedin Llagami" 1023 Tirana, Albania
+355695875689
Pick-Up Information
Return Information
Filters

Makina me qera Tirane

Nga €15/Dita

Rezervoni Tani, Super çmime

Makina me qira në Tiranë

Modele ekonomike, të lira, 4×4, automatike nga 13€ dita

day From
16€
day From
17€
day From
19€
day From
19€
day From
19€
day From
19€
day From
20€
day From
21€
 Fiat Tipo
Intermediate
day From
22€
 Hyundai Elantra
Intermediate
day From
22€
VW Golf 7
Compact
day From
33€
day From
38€
day From
38€
day From
45€
day From
48€
day From
48€
 Hyundai H-1 (7+1)
Passenger Van
day From
61€
 Ford Tranzit (8+1)
Passenger Van
day From
77€

Markat e makine me qira ne Tirane

Markat me të njohura dhe vlerësuara Europiane dhe Aziatike

Makina me qira në Tiranë

Nr # 1 automjete me qera ne Tirane

Makina me qera Tirana

Makina me qera mund të merret në Tiranë vetem 5 minuta larg qendrës. Modele të ndryshme që i përshtaten nevojave tuaja më së miri.

Makina me qera në Tiranë pa limit kilometrash

Të gjitha automjetet tona janë pa limit kilometrash dhe me siguracion & Taksa të përfshira. Modele të reja dhe ekonomike me kambio automatike dhe motorr nafte.

Makina me qera ne Adresën tuaj

Brenda qytetit të Tiranës ne e sjellim makinën ne adresën tuaj. Kontaktoni Staff-in tonë për më shumë detaje

Make your reservation online now

One of our operators will contact you as soon as possible to confirm your details

Rent Point Albania ® 2022